![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2010 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam pewien problem z podstronami na mojej stronce. Mianowicie : posiadam plik index.php w którym w jednym z div-ów treść zmienia się w zależności od wybranej pozycji menu głównego. Kod php jaki użyłem to :
Link wygląda tak : Jedna z podstron (galeria) wczytywanych dynamicznie do div-a stronie głównej posiada swoje menu (wybór galerii). Podstrony które wybieram w tym menu mają się wczytywać do podstrony z galerią i tutaj pojawia się problem. Stosując taki sam kod php oraz budowę linków jak na stronie głównej to nie działa, gubi się i wraca do strony głównej. Nie bardzo wiem jak to rozwiązać. Mam nadzieję, że w miarę jasno to opisałem. Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 5 Dołączył: 23.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2010 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
devdev jestem początkujący i niestety nie kumam co to ten switch
![]() Rozwiązanie, które podał mi jankes83 pomogło. Wszystko działa. Dzięki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:49 |