![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy wie ktoś jak zrobić, system(najprostszy) sprawdzania czy na stornie znajduje się poprawna stopka?
Może jakieś odwołanie że jak jest stopka poprawna to strona działa, jak nie działa to pokazuje się komunikat masz złą stopkę wklej ten kod. Może taki temat był już poruszany na forum ale niestety nie znalazłem./ czy może mi ktoś pomóc? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 32 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co rozumiesz przez słowo "stopka' ?
-------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij pomógł. W ten sposób temat zaświeci się na żółto i użytkownicy którzy pomagają nie będą musieli niepotrzebnie klikać. Dziękuję.
"Pomaganie" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli prawa autorskie. Nie chce aby ktoś zmieniał to bo to nie jest legalne. A trochę pobawiłem się skryptem lekko go modyfikując, przekładając różne zmienne na polski język itd. Wszyscy korzystający usuwają linki ogólne czyli samego autora skryptu i 1 ,mój link który się mi należy po odpowiednio zmodyfikowałem skrypt. ;( Już nie wiem co mam robić nic mi do głowy nie przychodzi. A takie coś na pewno jest;/ Np. sprawdza z pliku czy taki kod znajduje się na stornie czy jakoś tak Ech...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 32 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Łap linka
![]() http://www.tareeinternet.com/scripts/decrypt.php Inaczej się uchronić nie da, chyba że ktoś będzie korzystał np. z Twojego serwera. Ten post edytował altruista2 9.02.2010, 18:50:10 -------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij pomógł. W ten sposób temat zaświeci się na żółto i użytkownicy którzy pomagają nie będą musieli niepotrzebnie klikać. Dziękuję.
"Pomaganie" |
|
|
![]()
|
|
o dzięki, alee
Jak z tego skorzystać ![]() |
|
|
![]()
|
|
Sry, dałem ci linka do dekodera zamiast do enkodera
![]() http://sourceforge.net/projects/gencoder/f...1.0.zip/downloa Wrzuć ten skrypt na serwer razem ze stopką (np. footer.php) i odpal ten skrypt: gencode.php?source=footer.php&dest=zakodowany_footer.php Pamiętaj aby nadać chmod 777 -------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij pomógł. W ten sposób temat zaświeci się na żółto i użytkownicy którzy pomagają nie będą musieli niepotrzebnie klikać. Dziękuję.
"Pomaganie" |
|
|
![]()
|
|
No dobra zrobiłem tak jak mówiłeś według Twojego przykładu i po wpisaniu w przeglądarce wypisane został tekst:
Kod Syntax: gencode.php [php_dest_script] ten plik zakodowany_footer.php nie został utworzony ;/ nie rozumiem .;/ Chmody 777 są. |
|
|
![]()
|
|
Faktycznie autor tego skryptu dał ciała
![]() Znalazłem coś innego, działa elegancko u mnie: http://www.rightscripts.com/phpencode/index.php Ale musisz się liczyć z tym: Temat: Ciekawostka z eval ![]() Ten post edytował altruista2 9.02.2010, 19:41:30 -------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij pomógł. W ten sposób temat zaświeci się na żółto i użytkownicy którzy pomagają nie będą musieli niepotrzebnie klikać. Dziękuję.
"Pomaganie" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 12:52 |