![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję ogarniętych osób do współpracy przy moim serwisie.
www.FileSpace.pl - Twoje Centrum Downloadu Jak każdy wie warezów w sieci "trochę" jest dlatego szukamy porządnej ekipy aby się zmobilizowała i stawiła czoła innym witrynom. Jednak nasz serwis to nie jest typowy serwis i to nas wyróżnia na przestrzeni innych serwisów. Dla nas najważniejsze jest dobro użytkownika oraz wygląd forum i portalu Z naszej strony gwarantujemy dobrą rozrywkę (Turnieje CS, FIFA), ogromną ilość autorskich poradników oraz miłych ludzi w drużynie. Poszukuję - Programistów (głównie MySQL - Koderów vB - Grafików Profity Niestety z mojej strony nie mogę zagwarantować pieniędzy. Doskonale wiem, że takie oferty są wyśmiewane jednak spróbuję. Jednak mam pomysł jak mogę dogodzić osobie, która w zamian będzie ze mną współpracować. Więcej szczegółów pod GG: 7723187 Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jednak mam pomysł jak mogę dogodzić osobie, która w zamian będzie ze mną współpracować. ![]() -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Haha nie sądziłem że w tym dziale można wrzucać też ogłoszenia towarzyskie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jednak mam pomysł jak mogę dogodzić osobie, która w zamian będzie ze mną współpracować. 10/10 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strach pytać, co to za pomysł
![]() -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Aha i jakie to są ogarnięty osoby? ;>
-------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ojej.. No w sensie informatycznym a nie erotyczno-społecznym
![]() Najbardziej potrzebuję tych w MySQL oraz PHP. Takie ogarnięte na minimum średnio-zaawansowanym poziomie ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 04:05 |