![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pytanie.
Trudny by był skrypt, na rozmawianie przez mikrofon takie via www? To wyglądałoby tak. Wchodzę na stronę, mój znajomy też na nią wchodzi. Klikamy w przycisk i zaczynamy rozmawiać. Taki jakiś najprostszy jak się da. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Trzeba by było użyć Flasha/Javy, do tego jakiegoś serwera streamującego głos.
Skrypt do prostych raczej nie należy, darmowych rozwiązań nie widziałem. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 16 Dołączył: 24.07.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz spróbować użyć dimdim-a, jest to w sumie kombajn/silnik do organizowania konferencji przez internet, oczywiście lepsze możliwości są w wersji płatnej ale posiada też darmową wersje która może Ci się przyda (rozmowy przez mikrofon/obługa kamer via flash itd.) - http://www.dimdim.com/ Bez dedyka tego nie ruszysz na produkcji (no chyba że masz taki fajny hosting), potrzebuje obsługi javy, pythona oraz jeszcze paru innych komponentów. Instalacja jest opisana w internecie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje za odpowiedzi:)
Popatrzę, może coś wykombinuje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 04:35 |