Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> potrzebuję pomocy z skryptem - chyba php
wejder1
post 8.02.2010, 21:32:45
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Koniem jestem w tych sprawach, eh, dlatego liczę na waszą pomoc ;p Od jakiegoś czasu bawię się w remote-upload na serwisie rapidshare, i znalazłem taki ułatwiający życie skrypt - który powinien wrzucać moje linki o 2 godzinie na moje konto (aby zaoszdzędzić transfer). Jednak boję się, że to może być jakaś strona phisingowa, może pomoglibyście mi to okreslic? ;>
Oto adres:

http://generatory.3xg.pl/rshappy/

I jeszcze jedno pytanko, jeśli po prostu zapiszę tę stronę jako "index.html" i wrzucę na swoj hosting, będzie to działało?
Go to the top of the page
+Quote Post
furman12
post 8.02.2010, 21:36:20
Post #2

-----

Jak wrzucisz to niestety nie będzie działało nie ma tak łatwo. A co do stronya nie mam zielonego pojęcia, zwykle omijam rs szerokim łukiem.
+Quote Post
paBlas16
post 8.02.2010, 21:42:59
Post #3

-----

Witam. Co do strony to ja bym raczej z niej nie korzystał. Ja na przykład jestem człowiekiem ze jeśli już chcę sobie tak jak ty ułatwić życie to wolę to zrobić sam bo takie strony mogą być groźne. W internecie gdzieś widziałem kod do wrzucania na rs i jeśli masz jakieś umiejętności w programowaniu w PHP to dasz sobie radę. Powodzenia.
+Quote Post
PawelC
post 8.02.2010, 21:43:01
Post #4

-----

dodaj do adresu index.php lub index.html, dwie zupełnie inaczej wyglądające strony. Według mnie nie warto ryzykować bo podajesz hasło i login do RS + typ konta, a strona nie wygląda na zaufaną, w każdym badź razie istnieje duże ryzyko utraty danych. A jak sam wiesz konta na RS są w cenie smile.gif
+Quote Post
wejder1
post 8.02.2010, 22:18:42
Post #5

-----

Gdybym znał się na php, to pewnie bym napisał własny skrypt, ale jak pisałem - jestem koniem, nie znam się ;] Myślałem, że wy jesteście w miarę obeznani w temacie, i możecie na podstawie wyglądu kodu tej strony (dużo tego nie ma) stwierdzić czy jest to jakaś próba phisingu smile.gif
+Quote Post
altruista2
post 9.02.2010, 01:08:32
Post #6

-----

Może Ci nie pomogę, ale podziwiam Cię że stajesz w szranki z programistami z Rapida. Nie wierzę że nie zrobili oni żadnych zabiezpieczeń np. hashowanie nazwy czy cokolwiek innego smile.gif

--------------------
Jeśli Ci pomogłem kliknij pomógł. W ten sposób temat zaświeci się na żółto i użytkownicy którzy pomagają nie będą musieli niepotrzebnie klikać. Dziękuję.

"Pomaganie"
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:39