![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Jest mi miło poinformować że dzisiaj oficjalnie rusza serwis 4srv.pl, jest to pierwszy w polsce ogólny serwis o grach multipalyer ![]() Czego oczekujemy ? znajomość PHP (dobrze by było phpbb by przemo bo na tym skrypcie stoi strona) odnajwywanie się w grupie (praca w grupie) nieociąganie/przeciąganie projektów do wykonania pomysłowość(możliwe dodatki które mogły by bardziej urozmaicić serwis) Co oferujmy ? Ranga na forum (programista, Przyjaciel [Wyróżniający się kolor]) Dobrą zabawe. Satysfakcje Mailing do użytkowników z twoją reklamą po rozrośnięciu się serwisu Poznanie nowych ludzi. Może dzięki nam poszerzysz swoją wiedzę o PHP ? Jesteś zainteresowany? proszę o kontakt e-mail'owy pod adresem : admin@4srv.pl Nie odpisuje tutaj na forum. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm... wiem, ofert chyba nie powinno się komentować, ale:
Cytat jest to pierwszy w polsce ogólny serwis o grach multipalyer Tak jak w gry w ogóle nie gram, tak jestem w stanie z miejsca wymienić kilka(naście) wortali traktujących o grach.Miesiąc pracy programisty na zasadach: dziś nic nie rób, jutro tam poprawisz jedną rzecz, pojutrze zmienisz coś w wyglądzie, potem przez 2 dni znowu nic itp.(tak po ok. godz. w "dzień roboczy") to wydatek rzędu kilkuset złotych netto. Co Ty w zamian oferujesz? 1) Ranga - czyli tak na prawdę nie specjalnie fajny bajer (napewno nie użyteczny) - na forum liczącym 20 użytkowników i 1 (słownie: jeden) post. 2) Dobrą zabawę - czyli będę Ci zrzędził przez 3 dni, żebyś zrobić to coś 3) Satysfakcję - z tego, że za frajer komuś coś zrobiłem i ani ja, ani ten ktoś nic z tego nie ma 4) Mailing, którego nie przeczyta 90% z 20 (obecnie), kilkudziesięciu (może kilkuset) osób w przyszłości - to lepiej napisać przez IMa swoim znajomym taką reklamę 5) Raczej nie poszerzy wiedzy. Ot jak wygląda Twoja "oferta". |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Rzeczywiście centrum gier
![]() Widzę tam jedynie coś o Counter Strike'u i jeden post o GTA. Poprawisz poprawić humor w szary, zimny dzień. P.S.: Mój 800 post ![]() Ten post edytował in5ane 8.02.2010, 21:51:17 -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:18 |