![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam pytanie, otoz mam skrypt który zczytuje z różnych zródeł informacje do bazy danych jak tutyl, data publikacji i tresc, chciałbym jakoś to zautomatyzować tzn zeby te dane były wpisywane do wordpressa i pytanie brzmi czy mozna zrobic to jakos przez polaczenie bazy danych i jakos uruchamiane na cronie?
Prosze doradzcie bo nie mam pojecia jak sie do tego zabrac |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do wordpressa jest plugin, który z podanych źródeł RSS tworzy wpisy. Taki spamblog. Zatem możesz swoje źródła dodać do tego pluginu, bądź na ich podstawie utworzyć kanał RSS.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A dlaczego tyle osób zapomina o XML-RPC?
http://eriz.pcinside.pl/weblog/zdalne-publ...-w-php-204.html -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:08 |