![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, nie mam pojęcia jak stworzyć taki skrypt, bo nie wiem na czym miałby się opierać.
Mianowicie potrzbuje skryptu który na stronie po kliknięciu na przycisk wyświetlałby procedure ładowania czasowego.. Tzn . Że klikam na guzik, wyświetla mi się odliczenie ustalone w bazie danych, a następnie po zakończeniu czasu skrypt dodaje np. rekord do bazy danych. Chciałbym również aby w czasie kiedy wykonywany jest ten skrypt aby nie można było klikać na ten przycisk. Jak skonstruować taki skrypt? Jak oprzeć to na bazie danych mysql? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Panie, takie rzeczy to tylko w Erze ;p
Musisz zrobić to z JavaScript. Niedawno był taki wątek na forum... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem ale nie mogę znaleźć (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pomożecie?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Skrypty wykonywane po stronie przeglądarki są niebezpieczne. Lepiej dodać do bazy czas zakończenia procedury a JSem markować tylko odliczanie czasu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 02:37 |