![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2007 Skąd: Zduńska Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy za pomocą PHP+MySQL jest możliwe zrobić automatyczny system aktualizacji wpłat.
O co mi chodzi... chyba najprościej będzie mi wyjaśnić za pomocą przykładu: Powiedzmy że istnieje płatny serwis, wpłacając możemy korzystać przez powiedzmy 30dni, kończy się termin, blokują nam się opcje. Wpłacamy pieniądze... i teraz automatycznie po wpłacie pieniędzy kiedy zaksięgują się na naszym koncie. Opcje (bez ingerencji administratora który nie musi sprawdzać stanu konta) działają nam z powrotem przez kolejne 30dni. Czy jest możliwość takiej integracji, czy prościej(co mi się wydaje jedyną opcją) zrobić dobry panel kontrolny i zatrudnić do tego odpowiednią osobę? Pytam, ponieważ nigdy jeszcze nie robiłem takich spraw, a pewny klient upiera się, że tak można i że tak się da - nie przeczę, ale nie mam na ten temat wiedzy dlatego też proszę o pomoc w tej sprawie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 1 Dołączył: 18.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak, można to zrobić w php
-------------------- Zapraszam darmowy erds dla twojego radia
www.erds.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2007 Skąd: Zduńska Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli można, konkretniej co bym musiał zrobić? Jakby to miało wyglądać, by zintegrować bazę danych wpłat banku z moją stroną. Domyślam się że jest to realne zrobić w PHP, lecz jest to realne dla "szarego człowieka" musiałbym mieć dostęp do bazy banku, czy banki udzielają takiej wiedzy o swoim koncie? Spotkał się ktoś z takim czymś ?
rychu123 wielki THX za wyjaśnienia na GG. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 9 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: ze wnowu?! Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przelewy24, dotpay, platnosci, ecard, allpay itd.
edit: a, i jeszcze cos: nie po to jest forum, zeby tlumaczyc 176 razy kazdemu z osobna to samo na gg. edit2: moze to ja zle zrozumialem... ![]() Ten post edytował XianN 7.02.2010, 16:51:32 -------------------- Yes, sex is always the answer, it's never a question
Cos' the answers yes, oh the answers yes. Not just a suggestion, if you ask the question Then its always yes, yeah! |
|
|
![]()
|
|
XianN i Tobie dziękuje za odpowiedź ale Rychu123 już mi wyczerpał temat.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:02 |