![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 4 Dołączył: 28.09.2009 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Samo wyciaganie zawartosci linkow to nie problem bo ktos na tym forum podal cos ala to:
Na innym forum dostalem propozycje:
Jednak przy takim zalozeniu:
Nie wiem, nie moge sobie z tym poradzic. Zawsze bylem cienki z wyrazen regularnych. Ja po prostu chce wyciagnac anchor ze wszystkich linkow w danych kontenerze nic wiecej. Moglby ktos wskazac droge Ten post edytował CapaciousCore 6.02.2010, 14:29:30 -------------------- WebKrytyk - zobacz jak marnują się Twoje pieniądze w internecie!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 16 Dołączył: 24.07.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie musisz tego robić przez wyrażenia regularne, możesz użyć naprzykład SimpleXML-a.
Jeśli koniecznie chcesz wyrażenia to może coś takiego:
Ten post edytował l3l0 6.02.2010, 17:24:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 4 Dołączył: 28.09.2009 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
l3l0 wlasnie nie chce operowac przez funkcje DOM/XML.
Tylko nieuwzgledniles jednej rzeczy. Na stronie jest mnostwo linkow, a mnie interesuja tylko te wewnatrz okreslonego kontenera. Nadal jestem ciekawe rozwiazania (jak wyglada wyrazenie regularne pod to). Rozwiazalem to w ten sposob ze identyfikuje pod href'ie. Gdyby nie uzyty specifyczny ciag to bym nadal musial cisnac na 2 regexach bo nie moge dojsc do tego jak wyciagnac all linki z danego kontenera. -------------------- WebKrytyk - zobacz jak marnują się Twoje pieniądze w internecie!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 10:09 |