|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 4 Dołączył: 3.12.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Jak podpiąć się pod Direct Admina v 1.34.5 aby skryptem móc tworzyć emaile?? W ogóle jest to możliwe? Czy będę musiał tworzyć konta email ręcznie jak ktoś poprosi? Ten post edytował furman12 6.02.2010, 16:36:20 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 4 Dołączył: 28.09.2009 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%)
|
Bez obrazy ale wszystko jest mozliwe o ile ma sie takie umiejetnosci. Tworzyc emaile w Twojej definicji oznacza co? Chcesz automatem tworzyc jakies konta mailowe?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 4 Dołączył: 3.12.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Chce aby uprawniony user na portalu sam sobie zrobił jeśli potrzebuje
Może zaczne od początku. Mam sobie konto hostingowe z nielimitowaną liczbą emaili. Chce aby user mógł sobie stworzyć email w mojej domenie. Ja mogę dodawać emaile poprzez direct admina, a mają to robić userzy poprzez zewnętrzny formularz. Nie chodzi o gotowiec chociaż miło by było, ale moglibyście mnie pokierować na dobrą droge. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 9 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: ze wnowu?! Ostrzeżenie: (0%)
|
DirectAdmin Web Control API - sa przyklady, klasa w PHP itd.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zrobiłem coś takiego ale nie działa. Nie mam raportowania błędów więc nie wiem dlaczego. Help!
Poprawiłem i na innym serwerze działa. Czy to może być wina serwera?
Ok już wiem dlaczego nie ruszało. Brakowało includa do tego pliku. Ale i tak dobrze nie działa. Skrypt zwraca swojego errora. Problem rozwiązany zmienna $username powinnabyć zmieniona na $user. Proszę administratora o zamknięcie. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 00:04 |