![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałem skorzystać z funkcji Google Language API -> http://code.google.com/intl/pl-PL/apis/ajaxlanguage/ Ale, z jakiegoś powodu zawartość podanej textarea nie jest tłumaczona na bieżąco, a tylko raz - przy załadowaniu strony :/ Jest to dokładnie takie coś: http://www.pwr.info.pl/inz/index.html Tak to własnie ma działać, czy może jest jakaś lepsza wersja tłumacząca podczas wprowadzania tekstu, tak, jak na translate.google.pl? Z gory dzieki za pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Ale, z jakiegoś powodu zawartość podanej textarea nie jest tłumaczona na bieżąco, a tylko raz - przy załadowaniu strony No bo ustawiles to tylko i wylącznie na załadowanie strony. W zaden sposob nie podpiales tego pod zmiane tresci. No samo to sie nie zrobi panie kolego ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm... to, żeby działało przy wpisaniu każdego kolejnego słowa powinienem to dać w...? jakakolwiek sugestia będzie pomocna
![]() W jakiś magiczny sposób mam wykryć, że tekst w tym polu jest zmieniany, a później już łatwo mogę wywoływać sobie tą funkcję ponownie, ale... czymże byłby ten magiczny sposób informujący mnie o wpisywaniu kolejnych słów?! Ten post edytował Randalman 5.02.2010, 12:44:13 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat jakakolwiek sugestia będzie pomocna za ten jęzor na koncu ode mnie sie nie dowiesz. Prosisz kogoś o pomoc i jednoczesnie pokazujesz temu komuś jezyk...
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Jęzora juz nie ma
![]() ![]() ![]() Ten post edytował Randalman 5.02.2010, 12:48:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:48 |