![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, dopiero co zaczynam zabawę z programowaniem webowym i mam problem z rozwijanym menu za pomocą CSS, próbowałem przerobić przykład który znalazłem w internecie ale nie za bardzo działa :/.
O co mi chodzi to : 1) Najważniejsza sprawa żeby można było najechać na drugą listę, nie wiem czemu ale w programie który używam wyświetla się prawidłowo, natomiast w IE7 lista chowa się po zjechaniu z napisu listy głównej, jednak dalej pozostając w oknie tegoż menu. 2) Chciałbym moc zmienić obrazek strzałki (images/arr_white.gif )po najechaniu na listę, też kurcze nie wiem jak. 3) 4) Na ostatek chciałem zmienić szerokość tej drugiej listy na mniejszą i też nie bardzo wiem gdzie :/. 5) Napotkałem nastepny problem, mianowicie stronka ktorą kleje :/ zrobiona jest na divach i właśnie ta rozwijana lista wariuje, tzn rozwija się na sobie zamiast z prawej strony no i oczywiscie niemozna zaznaczyc drugiej listy, jezeli trzeba to wysle kod calej stronk Proszę o pomoc i dzieki z góry. Ten post edytował trywalmak 4.02.2010, 19:58:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 9 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj troszkę tutaj: http://www.kurshtml.boo.pl/skrypty/menu_rozwijane.html
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki , niedaje rady przerobić zwyklego css z listą ale napisze sobie skrypt w js na liste ktora potrzebuje, ja p*****e.
Dobra zrobiłem wszystko co chciałem , do zamkniecia. Ten post edytował trywalmak 5.02.2010, 11:10:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:09 |