![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jestem w trakcie tworzenia strony dla agencji nieruchomości. Wrzuciłem pierwszą wersją strony na serwer (nazwa.pl). Po przekopiowaniu plików mym oczom ukazał się następujący widok... może mi ktoś powiedzieć o co chodzi ? Dodam że po przekopiowaniu plików widok strony pod xampp-em jest identyczny. Nie wyświetla się połowa strony, przestało działać połączenie z bazą (pod xampp również). Pozdrawiam. -------------------- Trzymaj się ciepło to Ci nie będzie zimno.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 29 Dołączył: 20.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W źródle strony jest napisane
. Najprawdopodobniej oznacza to, że podałeś w skrypcie złe dane dotyczące bazy danych. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 10 Dołączył: 5.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę, że masz błąd w 54 linii...
Z źródeł widzę, że coś z bazą "Nie moglem polaczyc sie z baza danych" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz przy połączeniu z bazą:
Kod or die ("Bład."); Dlatego Ci kończy wczytywanie strony. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok dzięki zauważyłem zanim zobaczyłem wasze odp
![]() -------------------- Trzymaj się ciepło to Ci nie będzie zimno.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kiepska grafa
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poleć mnie tej agencji
![]() -------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:52 |