![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam mały problem z kodem js, otóż działa on tylko w obrębie sekcji head, a po wrzuceniu go do pliku js, już nie, jak sobie z tym poradzić? Kod js:
W pliku php:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a podałeś w nagłówku ścieżkę do pliku .js? Jest poprawna?
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, dwa razy sprawdzałem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
<script type="text/javascript" src="/skrypty/skrypt.js"></script>
Sprawdzałem czy działa w źródle strony i wyświetla się dobrze. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<script type="text/javascript" src="/skrypty/skrypt.js"></script> Sprawdzałem czy działa w źródle strony i wyświetla się dobrze. jesli podajesz to w naglowku to:
i uzywaj BBcode ![]() |
|
|
![]()
|
|
Tak też próbowałem, bez skutku.
|
|
|
![]()
|
|
moze najlepiej pokaz jak to zrobiles wtedy gdy Ci nie dzialalo z wywolaniem w head bo naprawde mimo najszczerszych checi jasnowidzami nie jestesmy
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 10 Dołączył: 7.01.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<script type="text/javascript" src="/skrypty/skrypt.js"></script> Sprawdzałem czy działa w źródle strony i wyświetla się dobrze. jesli podajesz to w naglowku to:
i uzywaj BBcode ![]() nie robi to najmniejszej roznicy przeciez |
|
|
![]()
|
|
Wszystko tak jak wyżej
w head :
a to w treści dokumentu
Może ktoś pomóc bo nadal się z tym męczę i nie wiem jak sobie z tym poradzić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odtworzyłem warunki u siebie i działa. Dodaj do funkcji ready np. alert(3) i zobacz czy po otwarciu strony wyskakuje Ci dialog z trójką. Mówię o wersji z podziałem na pliki.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:37 |