![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 399 Pomógł: 7 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Klient zażyczył pozycjonowania. Uff... Znowu długie mozolne wspinanie się na sam szczyt góry wyników w Google. Pisanie treści, linkowanie, katalogowanie, linkowanie, linkowanie Więc z pomocą katalogowania przyszedł mi SeoAdder. Sprawa załatwiona! Linkowanie... Korzystanie takich systemów jak LinkMe, LinkPro wymaga posiadania punktów, co wiąże się z wyświetlaniem na swoich stronach linków osób trzecich. W końcu sam posiadam domeny z wysokim PR i dobrze prosperujące w wynikach Google i posiadające dużą oglądalność. Czemu w takim razie mojej nowej strony nie dodać do posiadanych już domen. Wziąłem się do pracy. bummm.... a co To ?! Ręczne dodawanie do innych stron skróciło mi mój cenny czas. Trzeba to zautomatyzować! Pierwsze co przyszło mi na myśl to google i wyszukanie darmowego systemu wymiany linków. Jednak po 15 minutach poszukiwania: "Jak nie ma czegoś w Google to nie istnieje." zrezygnowałem. Pięć godzin później cieszę się bardzo prostym własnym systemem linków. Jak już mówiłem bardzo prosty. O to i on: Klasa SWL
link.php
Jeśli komuś się spodoba chętnie udostępnię. Dzięki temu wzbogaciłem się o cenny czas. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:09 |