![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam zmienna tablicowa $show['wartosci'] ktora to przechowuje mi zapisane wczesniej nr checkboxow, teraz chcialem porownac to z wczytywanymi w petli checkboxami aby mozna bylo oznaczyc te ktore byly zaznaczone, lecz nie wiem jak jest wiecej jak jedna wartosc jak je wyodrebnic z tablicy kazda oddzielnie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$show['wartosci'] przechowuje wartości wszytkich checkboxów
a $pokaz['id'] ma tylko te zaznaczone:
Dobrze zrozumiałem?? Ten post edytował sweter 3.02.2010, 22:48:04 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$show['wartosci'] przechowuje wartości wszytkich checkboxów a $pokaz['id'] ma tylko te zaznaczone: Dobrze zrozumiałem?? hmmm $pokaz['id'] odczytuje wartosci z bazy, jesli jest zapetlone to wszystkie az wczyta a $show['wartosci'] jest zmienna tablicowa odczytana z bazy i ma jedna wartosc stala zalezna od tego co sie zapisze w bazie i zapisana: 1,2,3,4 - w takiej postaci moze zapodam najlepiej screeny bazy: ![]() ![]() Ten post edytował lnn 3.02.2010, 23:04:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:41 |