![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Chciałbym kupić kamerkę internetową tak do max. 200 zł! Więcej nie dam! Pod uwagę brałem raczej Logitechy a szczególnie te 2 typy
Logitech Webcam C500 VID Logitech Webcam C250 VID Proszę o poradę jaka lepsza? Jak żadna z tych to poradźcie może inne. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Blezer ewentualnie tą pierwszą
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za dużo się nie różnią... Ja bym brał tą drugą (taniej
![]() -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja bym poważnie zastanowił się nad wydawaniem większej kwoty na kamerkę internetową. O ile 200 zł to może nie być problem, to później będziesz miał niedosyt, że masz taki super sprzęt, a nie wykorzystujesz pełni jego możliwości.
Wszystko w sumie zależy od tego do czego taka kamerka będzie wykorzystywana. Nie napisałeś, więc pozwolę się wypowiedzieć na ten temat. Jeśli kamera ma służyć do rozmów przez komunikatory, lub nagrywanie jakiś videoblogów to powinieneś zastanowić się nad tańszym modelem. Chyba, że Twoimi odbiorcami i rozmówcami są posiadacze szybkich łącz (Ty też musisz mieć porządne łącze), i chcesz rozmawiać widząc drugą osobę w HD ![]() Ten post edytował bogdan89 11.02.2010, 17:22:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:57 |