![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeglądałem i szukałem, ale niestety nie znalazłem, dlatego zwracam się z uprzejmą prośbą do oasób, które moga mi pomóc.
Poszukuje darmowego skryptu, obsługującego system news, któryego może obsługiwac kilku administratorów. Coś podobnego jak skrypt zamieszczony na stronach www.counter-strike.pl. W tym serwisie news'a może wysłac każdy, jednak nie zostanie on opublikowany po jesli nie zostanie zaakceptowany przez jednego z adminów. Ewentualnie proszę o namiary na inne skrypty, które maja opis i są łatwo konfigurowalne. Stawiam pierwsze kroki w php i chciałbym skorzystać z czegoś gotowego, do ewentualnych późniejszych eksperymentów. Dzięki! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2003 Skąd: mazury, wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
phpNewsCenter
-------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten system newsow jest bardzo dobry w obsludze i mozna sie troche w nim pobawic
![]() http://www.fusionphp.com/index.php?id=fusionnews -------------------- Jeśli większość jest o czymś przekonana, to wcale nie znaczy, iż ma rację.
Valdemar Baldhead, Konkwista |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki wszystkim za pomoc...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 01:19 |