![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam kod : index.php
I poglad.php
www.pajda-wolsztyn.eu.php I teraz moje pytanie jest następujące skąd pod tabela jest "1" ? I chce zrobić, że jak naduszę guzik to all z "baza.txt" się wyczyści. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat I teraz moje pytanie jest następujące skąd pod tabela jest "1" ? nie: echo include('podglad.php'); a: include('podglad.php'); starajmy sie uzywac funkcji ze zrozumieniem Cytat I chce zrobić, że jak naduszę guzik to all z "baza.txt" się wyczyści. leże i płaczę ze smiechu. Postaram sie odpowiedziec twoim slangiem:Jak juz nadusisz ten guzik to ten guzik niech krzyknie: joł, all, klirnijcie się Przepraszam, nie mogłem się powstrzymac... na forum.php.pl staraj się uzywac poprawnej polszczyzny a nie jakis mieszancow -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
super... dzięki za taką pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
hej, zadales dwa pytania. Na pierwsze pytanie udzielilem ci poprawnej odpowiedzi.
Na drugie pytanie nie udzielilem ci odpowiedzi a zwrocilem ci uwage na twoj styl wypowiedzi. Być może niepotrzebnie użyłem tutaj Twojego stylu ale myslalem ze lepiej zrozumiesz ![]() Czego sie więc unosisz? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Nie unoszę się...
Czekam dalej na pomoc w sprawie 2 pytania. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:00 |