![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Mam do Was prośbę: Czy jest ktoś w stanie pomóc mi zrozumieć API w imageshack? Będę bardzo wdzięczny. Próbuję to rozgryźć, ale mam tyle niewiadomych, że skapitulowałem. Chce zrobić na stronie podobny upload jak w imageshack - żeby ładnie (chyba ajaxowo ![]() Będę naprawdę bardzo wdzięczny za wyjaśnienie, jak to działa ![]() :| widzę, że to trudne nie tylko dla mnie . Szkoda, ale liczę, że komuś to się już udało -------------------- _____________________________________________________
Pierwszy Tutorial - :) Drugi tutorial :) Trzeci tutorial :) A wszystkie trzy - jak usmiechnąć się do siebie :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz zrobić podobny upload? Co to ma wspólnego z API?
Nie jest to trudne. Sprawdź Google pod frazę "AJAX File Upload" -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, chcę zrobić podobny, ale:
1. Albo na np ajxie, to co podałeś, znam, mimo to dzięki. Wtedy upload na mój serwer, obsługa bez przeładowania - ajax, upload - php. 2. Z tego co wywnioskowałem - dzieki webapi na imageshack, user może wrzucać poprzez api, zdjęcia na serwer imageshack, dlatego tym się zainteresowałem -------------------- _____________________________________________________
Pierwszy Tutorial - :) Drugi tutorial :) Trzeci tutorial :) A wszystkie trzy - jak usmiechnąć się do siebie :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 08:12 |