![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 3.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mój problem jest chyba dość nietypowy. Przed chwilą po poprawce kodu, zapisaniu zmian i próbie odświeżenia strony pojawił się błąd przeglądarki " Nieprawidłowe przekierowanie. Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie. * Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek." Stało się to gdy sprawdzałem czy prawidłowo są przetwarzane dane z formularza. Strona ta i tak powinna działać nawet bez udziału tego formularza. Inne strony wczytują się normalnie. Problem jest tylko z tą, która ma przetwarzać formularz. I to tylko w tej chwili, bo wczesniej ona też działała bez zarzutu. Wcześniej już robiłem operacje z formularzami i nie wydaje mi się, żebym teraz popełnił bląd. Jak próbuje wcztyać adres w Internet Explorer, to strona długo się ładuje, aż w końcu wraca do strony startowej. Pomocy!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2008 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widocznie w funkcji przetwarzającej masz jakąś pętle nieskończoną. pokaż kod i coś może zaradzimy
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 3.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Formularz rejestracji:
Formularz logowania:
Strona główna - Interesuje nas raczej tylko to co jest powyżej menu, bo same menu i kategorie działają poprawnie. Przynajmniej wcześniej działały.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2008 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
usuń komentarz tam gdzie Ci mówi czy powiodło się połączenie. może sie nie łączy z bazą... ale to powinien być inny komunikat...
$mysql = mysql_connect( 'xxx', 'yyy', 'zzz ); tutaj po zzz tez musi byc ' i Ty sprawdzasz tylko formularz rejestracyjny, tak? edit: czy twoja strona zostawia jakieś ciasteczka? Ten post edytował matjanos 31.01.2010, 21:58:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 21:28 |