![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki mały, może dość błahy problem, ale niestety z Javą nie jest u mnie zbyt dobrze dlatego proszę o pomoc, chodzi oto że używam funkcji "onclick" do pokazywania kolejno ukrytych zdjęć w divach, problem polega na tym że trzeba kliknąć w miniaturę aby się pokazało jakiekolwiek zdjęcie natomiast chciałbym aby pierwsze zdjęcie pokazywało się już przy wczytaniu strony, tak jakbym w nie klinął. Oto kod:
Ten post edytował zibihehe 31.01.2010, 19:22:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 11 Dołączył: 20.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może spróbuj użyć czegoś takiego:
window.onload = show(foto1, event); -------------------- "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie przyniosło efektów :-( Mi się wydaje że może potrzebna jest kolejna funkcja "display" uruchamiana podczas otwierania strony, ale nie jestem pewien :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 11 Dołączył: 20.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem co to ma być ale domyślam się że coś w rodzaju galerii więc ja zrobiłbym to np. tak:
-------------------- "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
Albert Einstein |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:39 |