![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym założyć forum o chorobach. Ludzie wpisuja swoje dolegliwości i choroby. Jedni czytaja drudzy wpsiuja i na przemian. Mam domene forumchorob.pl
Chcialbym na niej postawic forum i wrzucic reklamy google. Czy moze mi ktos pomoc w postawieniu forum.Nie znam sie kompletnie na tym. Mam nadzieje jest ktos chetny. I co myslicie o samym pomysle forum? Moje gg: 4485537 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym założyć forum o chorobach. Ludzie wpisuja swoje dolegliwości i choroby. Jedni czytaja drudzy wpsiuja i na przemian. Mam domene forumchorob.pl Chcialbym na niej postawic forum i wrzucic reklamy google. Czy moze mi ktos pomoc w postawieniu forum.Nie znam sie kompletnie na tym. Mam nadzieje jest ktos chetny. I co myslicie o samym pomysle forum? Moje gg: 4485537 Z takim czymś to na Giełdę ofert. Jak nie masz zupełnie pojęcia, to sobie daj spoój. A sam pomysł, kiepskawy moim zdaniem. Pozdrawiam -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Z takim czymś to na Giełdę ofert. (...) Takie posty się raportuje. (...) Jak nie masz zupełnie pojęcia, to sobie daj spoój. (...) Są jeszcze osoby które nie robią wszystkiego za pieniądze, zwłaszcza że pracy przy tym nie jest zbyt wiele. (...) A sam pomysł, kiepskawy moim zdaniem. Pozdrawiam Moim zdaniem wręcz przeciwnie. Temat przenoszę i oznaczam jako wolontariat. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 13 Dołączył: 12.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak nikt nie będzie chętny, to możesz domenę przekierować na konto w jakimś serwisie, który udostępnia i konfiguruje fora za darmo:
http://www.google.pl/search?hl=pl&clie...mp;aq=f&oq= |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:32 |