![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
posiadam dwie tablice, które tworzą się przy pobieraniu danych z innej strony poprzez file_gen_con..........potem łącze je w jedną, i dziele po 7 części....nie wywala żadnych błędów ale widzę tylko elementy z tablicy pierwszej ($data1)..... wygląda to tak:
Co jest nie tak? I druga sprawa, czemu jeżeli na stronie pojawia się coś takiego : Moje wyrażenie regularne nie zapisuje w ogóle tego do tablicy? Po prostu omija to jakby nie istniało... Ten post edytował tomeknh 30.01.2010, 17:29:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 12.04.2009 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Moje wyrażenie regularne nie zapisuje w ogóle tego do tablicy? Po prostu omija to jakby nie istniało. Bo wyrażenie regularne nie pasuje do tego ciągu, byś musiał dodać do niego znaczek & i ; bodajże, niech się specjaliści wypowiedzą ![]() Cytat posiadam dwie tablice, które tworzą się przy pobieraniu danych z innej strony poprzez file_gen_con..........potem łącze je w jedną, i dziele po 7 części....nie wywala żadnych błędów ale widzę tylko elementy z tablicy pierwszej ($data1)..... Może w tej drugiej nic nie ma? Wyświetl za pomocą print_r() pierwszą i drugą, zobacz co zawierają i pokaż tu wynik |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 2 Dołączył: 12.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj dać tak: #<td class="tdP2(.*)"(.*)>([^]+)</td>#Us
-------------------- Kliknij
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK sprawa rozwiązana, wyrażenia musi wyglądać taK:
#<td class="tdP2(.*)">(.*)</td>#Us Natomiast pozostaje drugi problem z połączeniem tych tablic...za nic nie udaje mi się to... Ten post edytował tomeknh 31.01.2010, 02:32:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:36 |