![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki skrypt:
Chodzi o to aby jak tekst jest ukryty to zamiast niego były "***", a haj się klika na "Pokaż Hasło" to gwiazdki się ukrywają i pokazuje się tekst "moje haselko tajne". Pozdrawiam, |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 3 Dołączył: 4.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uuuu bracie... Po pierwsze taki skrypt nie ma sensu
![]() ![]() Cytat <a href="java script:tekst1('1')">Pokaż Hasło</a> ja bym to zrobil raczej tak Cytat <span onClick="tekst1(1);">Pokaż Hasło</span> gdzies czytalem ze konstrukcja ktorej ty uzyles jest bledna ![]() chyba po poprawieniu tego powinno dzialac ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Chodzi mi tylko o te *** o nic więcej...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam nadzieję, że kod jest zrozumiały:
Kod <script>
var pass1 = 'Tajne hasło'; var pass2 = 'Coś tam innego'; function funkcja(id,pass){ var el = document.getElementById(id); if(el.innerHTML == '***') el.innerHTML = pass; else el.innerHTML = '***'; } </script> <span id="test">***</span><br> <input type="button" value="Kliknij" onClick="funkcja('test',pass1);"> <br><br> <span id="id">***</span><br> <input type="button" value="Kliknij" onClick="funkcja('id',pass2);"> -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki działa
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:01 |