![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Mam problem, otóż nie umiem zrobić tak aby działało ... Do rzeczy. Dłubie sobie lokalnie na apachu w zendzie i chciałbym to wrzucić na jakiś darmowy hosting, do celów poszerzania wiedzy. W czeluściach googla znalazłem ten hosting 000webhost, podobno działa na nim zend. Pobrałem ze strony zenda czyściutki nieskalany moimi kodami ZendFrameworkQuickstart wysłałem na serwer do katalogu public_html w panelu admina zrobiłem przekierowanie do folderu public i gdy myślałem ze to koniec przygotowywań i że obejrzę stronę startową http://natest1.webuda.com/ otrzymałem to
index.php
z resztą pod linkiem widać Czuje się zielony w tym temacie i nie wiem jak to dalej ruszyć by w końcu ruszyć. Byłbym wdzięczny za bardzo łopatologiczną poradę, bo w googlach nie znajduje odpowiedzi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w index.php dodaj:
ini_set('include_path', "/home/a4491339/public_html/library:/home/a4491339/public_html/application/configs"); |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nie działa
co robię niewłaściwie ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 444 Pomógł: 79 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy ludzie potrafiacy czytac ze zrozumieniem naprawde sa gatunkiem zagrozonym?
jak widac w komunikacie bledu lokacja biblioteki zostala dolaczona do include_path a mimo to plik Loader.php nie zostal znaleziony wskazowka: nie wszystkie pliki dotarly na serwer, wielkosc znakow folderow nie zgadza sie z tym co masz w kodzie |
|
|
![]()
|
|
dzięki,
jednak ZendFrameworkQuickstart bez biblioteki nie chce działać (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ale po jej uzupełnieniu działa, jest jakiś sposób na PDO czy lepiej przejść odrazu na xtreemhost.com, bo tam chyba to działa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 02:06 |