![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuję skonstruować kod, który poprzez ciasteczka kontroluje wyświetlanie bannera na stronie głównej. W php to było proste:
Niestety muszę ten skrypt wdrożyć na zakodowanej stronie więc nie mogę użyć php, zostaje javascript ale nie wiem jak w javascript sprawdzić czy dane cookie istniej odpowiednik isset w php. Ten post edytował amii 29.01.2010, 16:02:32 -------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok zrobiłem coś takiego ale nie działa w ogóle nie tworzy ciastka. Funkcja wywolujaca to:
<script type="text/javascript"> checkCookie(); </script> Te funkcje są wsadzone w blok <head></head>
BTW: ja ustawić tagi do wyświetlania JS w poście? Dobra to może tak, tą funkcję mam umieszczoną w bloku <head></head> function setCookie(c_name,value) { var exdate=new Date(); exdate.setDate(exdate.getDate()+3600*24); document.cookie=c_name+ "=" +escape(value)+ ";" +exdate.toGMTString()); } Tu mam wywołanie w sekcji body <script type="text/javascript"> setCookie('mojecookie', wartosc); </script> Wie ktoś dlaczego to w ogóle nie tworzy ciastka ? Ten post edytował amii 1.02.2010, 13:18:13 -------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:07 |