![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 19 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- Pomogłem ?? Kliknij pomógł :) || kallosz.pl
----------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 13 Dołączył: 24.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nawet i by było.
Zasadniczo to dodałbym tutaj jakieś gradientowe tło, zamiast jednolitego szarego i przede wszystkim zmieniłbym grafiki na wyższe jakościowo - mogę czekać dłużej na załadowanie strony (era dialupów już się skończyła), ale dostać ją bez paskudnych efektów ubocznych kompresji jpg, jak na przykład w menu na górze. -------------------- while ( !die() ) code();
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 19 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
co do jakości jpg'ów to wiem - w wersji roboczej nie było potrzeby korzystania z lepszej jakości
-------------------- Pomogłem ?? Kliknij pomógł :) || kallosz.pl
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
j/w kompresja jpeg paskudna
rejestracja po angielsku na polskiej stronie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
box promocje znajduje się tam promocyjna oferta ale przez ten box nie można na nią wejść
Ten post edytował patryczakowy 29.01.2010, 11:47:49 -------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Proszę o ocenę niedawno skończonej strony ![]() - http://meble.daszczyk.pl/shop/basket/add/i/3 Cytat 500 Internal Error The server encountered an internal error and could not complete your request. - wyszukiwarka nie działa (nic się nie dzieje), - http://meble.daszczyk.pl/admin_dev.php - tak nie wypada... Kod HTML słabiutki. Sam design mi się natomiast podoba - ładny i schludny (poza wspomnianą kompresją plików). Swoją drogą: stawianie takiej stronki na Symfony? ![]() |
|
|
![]()
|
|
będzie trochę większa - to dopiero podstawowa wersja.
Koszyk - poprawiony błąd 500. dev - zapomniałem o nim;p Cytat Kod HTML słabiutki. Sam design mi się natomiast podoba - ładny i schludny (poza wspomnianą kompresją plików). Coś więcej mógł byś napisać![]() Ten post edytował kallosz 29.01.2010, 12:36:13 -------------------- Pomogłem ?? Kliknij pomógł :) || kallosz.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten czerwony kolor chyba troszkę za ostry
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[+] ładne kolory
[-] kompresja obrazków [=] dość ładnie wygląda -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakaś stopka by się przydała. Przewijam stronę a tu nieoczekiwany koniec
![]() -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam po naciśnięciu na opcje dodaj do koszyka to na treści coś ci się rozjechało a tak ogólnie wygląd spoko
![]() |
|
|
![]()
|
|
Witam po naciśnięciu na opcje dodaj do koszyka to na treści coś ci się rozjechało a tak ogólnie wygląd spoko ![]() poprawione. -------------------- Pomogłem ?? Kliknij pomógł :) || kallosz.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 15 Dołączył: 22.03.2009 Skąd: Bytów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nawet ładnie, ale poprawiłbym drobne elementy
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nawet ładnie, ale poprawiłbym drobne elementy ![]() mianowicie które? -------------------- Pomogłem ?? Kliknij pomógł :) || kallosz.pl
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien ale czy w td mozna uzywac align? w hr size a w img border? Ja przenioslbym to do CSS. Szukałem dziur w zabezpieczeniach ale wygląda ok. W końcu to symfony
![]() -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien ale czy w td mozna uzywac align? w hr size a w img border? można.-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Szukałem dziur w zabezpieczeniach ale wygląda ok. W końcu to symfony ![]() nawet app w symfony mozna zwalic ;] -------------------- Pomogłem ?? Kliknij pomógł :) || kallosz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:07 |