![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Na moim konice na serwerze mam kilka katalogów ![]() Do czego one służą i czy można je usunąć? Mam też katalog forum a w nim cgi-bin/php-fcgi i nie mogę go usunąć w Total commander. Proszę o objaśnienie Ten post edytował fraksipon 27.01.2010, 17:53:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 13 Dołączył: 16.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1 wynik google, 9 wynik pod fraza cgi-bin
spruboj wyswietlic pliki ukryte moze wtedy bedzie dalo sie usunac bo pobierznie patrzac te katalogi sa chyba nie potrzebne jak nie masz plikow cgi, poza tym po co je kasowac, nadgorliwosc gorsza niz faszyzm ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 9 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: ze wnowu?! Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mozesz ich usunac, bo nie masz do tego uprawnien (chmod). I dobrze swoja droga, bo jesli to usuniesz to forum przestanie dzialac ("tam jest pehap").
-------------------- Yes, sex is always the answer, it's never a question
Cos' the answers yes, oh the answers yes. Not just a suggestion, if you ask the question Then its always yes, yeah! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:30 |