![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Na początku zaznacze że moja wiedza na temat php jest bliska zeru ale to nie ma chyba wiekszego znaczenia przy moim problemie. więc, mam panel napisany w php. na serwerze ktory instalowałem 3 dni temu panel chodzi bezbłędznie, natomiast na serwerze ktory instalowałem jakies pół roku temu panel nie chce cos dzialac. pod operą wyswietla sie ze niema takiej strony a plik na serwerze jest i scieżka jest ok bo gdy plik usune to pisze że go nie ma na serwerze. pod mozilla otwiera sie biała strona i nic.. standartowy plik php w uproszczeniu wygląda tak: <?php kod_strony ?> Zauważyłem, że w niektorych plikach na początku jest ' <? ' zamiast ' <?php ' Na nowym serwerze odziwo nie robi to różnicy a na starym nie chce dzialac. gdzy to poprawie na starym servie panel zaczyna chodzic. Co może być przyczyną?? zła konfiguracja w php.ini czy ' apacza ' ?? zainstalowane jest php jedno z nowszych wiec nie powinno byc problemów.. z gory dzięki za pomoc pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Włącz w php.ini short_tags, albo popraw skrypt.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
short_open_tag znienilen na On i juz wszystko smiga jak należy.
dzięki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:11 |