![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jestem nowym użytkowniekim forum. Trochę kumam o co chodzi w PHP ale nie moge zrozumieć czemu akurat ten formularz mi nie dziala. Problem jest ten, że nie wysyła mi na mejla wiadomości. PS. Witam was, nie przywitalem sie to sie witam:)
Proszę o pomoc w tej sprawie... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 13 Dołączył: 24.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyrzuć małpę sprzed funkcji mail i napisz, jaki błąd się pojawia. Ewentualnie zacytuj błąd, który już teraz Ci się pojawia, ale nam go nie podałeś.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pierwszej kolejności to usuń znak @ przed funkcją mail().
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usunąłem, nie wywala żadnego błędu, po prostu nie dostaje tego meajla.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 13 Dołączył: 24.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź w spamie.
|
|
|
![]()
|
|
Nie wysyła wcale alni nie ma w spamie ani w odbiorczej a funkcja mail jest na moim serwie wlaczona.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jeszcze włącz raportowanie błędów w php, może jest wyłączone i błąd się nie wyświetla.
|
|
|
![]()
|
|
Kod ("domena@domena.pl","Kontakt","$message","$header") Usuń cudzysłowia przy zmiennych. |
|
|
![]()
|
|
Kod ("domena@domena.pl","Kontakt","$message","$header") Usuń cudzysłowia przy zmiennych.
takie cos mi wyskakuje a usunalem Mam też taki formularz:
|
|
|
![]()
|
|
Chodziło mi o:
Kod ("domena@domena.pl","Kontakt","$message","$header") zmień na: Kod ("domena@domena.pl","Kontakt",$message,$header)
|
|
|
![]()
|
|
Chodziło mi o: Kod ("domena@domena.pl","Kontakt","$message","$header") zmień na: Kod ("domena@domena.pl","Kontakt",$message,$header) nic to nie zmieniło (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tutaj mam ten sam skrypt lecz dziala nainnym serwerze.
Czy czyms sie on rozni? Ten post edytował bravuea 26.01.2010, 22:52:53 |
|
|
![]()
|
|
Skąd przekleiłeś ten kod?
Zmień: Kod $header = "From: $_POST[n_imie_nazw] <$_POST[n_email]>"; Na: Kod $header = "From: ". $_POST[n_imie_nazw] ."<".$_POST[n_email].">"; I spróbuj wysłać. |
|
|
![]()
|
|
No nie mogę. Chyba zrobię po prostu, żeby wysylalo na mejla bezposrednio.
Tyle sie z tym mecze a jeszcze musze troche webdesignowac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ale dzieki za ochote (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 30 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj poprzez PHPMailer
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:03 |