![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałem dodać do swojego CMS'a panel boczny z logami współpracujących serwisów, chciałbym żeby poruszały się z góry na dół. Bez <marquee> wszystko się wyświetla OK, panel boczny i loga... ale jak wstawię marquee html nie wyświetla się nic....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Chciałem dodać do swojego CMS'a panel boczny z logami współpracujących serwisów, chciałbym żeby poruszały się z góry na dół. Bez <marquee> wszystko się wyświetla OK, panel boczny i loga... ale jak wstawię marquee html nie wyświetla się nic....
Bo od tego jest JavaScript. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 30 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Javascript to raz, a druga rzecz to slashe przed "
Ten post edytował piotr94 26.01.2010, 15:34:53 -------------------- http://www.piotr94.net21.pl/ - wykonanie stron i serwisów internetowych
Jeśli moje wypowiedzi były dla Ciebie pomocne, kliknij "Pomógł" i odwdzięcz się ;) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Działa po wstawieniu slasha... z ciekawości czy mógłby ktoś pokazać jak miałoby to wyglądąć w javascript?
Ten post edytował blacki 26.01.2010, 15:43:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taka animacja wkurza, dlatego marquee się nie stosuje.
|
|
|
![]()
|
|
A co proponowałbyś w zamian marquee?? Już napisano, że lepiej w javascript, ale jak miałoby to wyglądać?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co proponowałbyś w zamian marquee?? Już napisano, że lepiej w javascript, ale jak miałoby to wyglądać? A google nie masz? Płatny dostęp czy co? ![]() -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Używam wyszukiwarki, ale jeżeli nie potrafię połączyć tego co podesłałeś jako "pierwszy wynik" z moim kodem, to raczej na nic mi się to nie przyda.
|
|
|
![]()
|
|
Używam wyszukiwarki, ale jeżeli nie potrafię połączyć tego co podesłałeś jako "pierwszy wynik" z moim kodem, to raczej na nic mi się to nie przyda. Z tego co widzę, chcesz w jakis sposób animować obrazki. No, Kolego nie mów, że szukasz, bo nie szukasz. Gotowego rozwiązania nikt Ci nie da, pomoc, owszem ![]() -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
No więc skleciłem to w taki to sposób:
Niestety nie działa poprawnie. W czym błąd? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 09:30 |