![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Sępólno Krajeńskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mianowicie chcę zrobić coś takiego:
Mam pole input które jest ukryte w stylach css i mam plik walidacji formularza w php i chcę zrobić tak, że jeżeli to pole będzie uzupełnione to ma wyskoczyć błąd a jeżeli jest puste to ma wysłać formularz. Nie wiem kompletnie jak to zrobić. Proszę o jakąś podpowiedź |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
tyle. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 30 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wystarczy sprawdzić wartość tego pola instrukcji if, nie wiem jaki tym problem...
-------------------- http://www.piotr94.net21.pl/ - wykonanie stron i serwisów internetowych
Jeśli moje wypowiedzi były dla Ciebie pomocne, kliknij "Pomógł" i odwdzięcz się ;) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Sępólno Krajeńskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak żaden problem poprostu człowiek czasami nie wie jaki głupi jest i jak to proste było
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:46 |