![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem uzylem obrazka jako tlo ale wycialem go troche zle bo mam linie po prawej stronie i wpisujac tekst wpisuje go tez na ta linie, jak moge w ten kod ponizej wstawic co jakis margines by zawilalo mi tekst wczesniej niz na koncu tego obrazka.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 22 Dołączył: 1.06.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustaw szerokość jaką ma mieć ta komórka. A obrazek jeśli możesz w stylach umieścić a nie w kodzie strony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale jak komorke zmniejsze to sam obraz tla sie za tym nie zmniejszy?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale jak komorke zmniejsze to sam obraz tla sie za tym nie zmniejszy? Background-position. Poza tym, kod = syf ![]() -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 22 Dołączył: 1.06.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale jak komorke zmniejsze to sam obraz tla sie za tym nie zmniejszy? Chodzi o ustawienie szerokości komórki bo masz napisane widht="" A to nie ma wogóle żadnego rozmiaru Najlepiej ustawić jeszcze szerokość jaki ma mieć obrazek... I po co tabelek używać ![]() Ten post edytował muniekw 27.01.2010, 10:47:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 07:50 |