![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam 3 skrypty czas wykonania 1skryptu to ok 20 s i teraz mam pytanie cz jest jakiś sposób uruchomienia 3 skryptow na raz ? Tzn przy wpisaniu adresu i uruchomieniu 1 skrypty reszta uruchamiala by się w tle .teraz wyglada to tak ze po zakończeniu 1 skrypty zrobiłem przekierowanie do 2 a potem do 3 i w koncu wyniki tych skryptow są wyswietlane na 4 stronie co trwa ponad 1min
-------------------- Cokolwiek zostanie upuszczone na uklad elektroniczny, spadnie zawsze tam gdzie wyrzadzi najwiecej szkody.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 444 Pomógł: 79 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
? //edit: czesc po "&" powinna byc bez spacji (filtry na forum nie pozwalaja inaczej) Ten post edytował seth-kk 26.01.2010, 00:29:04 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak nie masz dostepu do exec() itp.. pokombinuj z iframe moze uda ci sie uzyskac to co chcesz.
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:02 |