![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Prosiłbym o dodanie do BBCode obsługę wysyłania wiadomości Gadu-Gadu poprzez link.
Czyli: Cytat
Przydałoby się. :wink: -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jestem przeciwko, format gg obsluguje poki co tylko IE, a poza tym po co ten mod :?: od czego jest PW :?:
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
PW, to co innego niż Gadu-Gadu.
Ja mam na opisie mój numer Gadu-Gadu. Jeżeli ktoś chce coś do mnie napisać przez ten komunikator musi bawić sie z kopiowaniem i wklejaniem numeru. Gdyby był ten mod, to wystarczyłoby raz kliknąć. Byłoby szybciej. :idea: PS. Ja tylko proponuję. -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tam jestem za Majdanem.Popieram i to by sie przydalo!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Cytat PS. Ja tylko proponuję.
Po to jest forum Opinie, by mymieniać się zwoimi opiniami... ![]() I nie ma tu równych i równiejszych. Tj. każde zdanie jest tyle samo warte. Co najwyżej decyzję podejmują Ci, którzy później mają to robić ![]() Dlatego nie ma potrzeby, byś się tłumaczył, albo czuł winny z tego powodu, że ktoś inny uważa inaczej ![]() A ja np. uważam, że warto by było dodać funkcję, pozwalającą na podanie włąsnego numeru gg, tak jak np. jabbera. I pokazywanie słoneczka, lub czegoś tam w tym stylu, może być na takiej zasadzie, jak tu podano. -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
DeyV, OK. :wink:
-------------------- Don't worry, be happy!
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Także jestem na nie, bo to nie ma sensu, czy nie lepiej wysłać PW o podanie gg użytkownika??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Jabber bedzie niedlugo.
GG tez. oraz ICQ i tlen. seaquest - przyjrzyj sie temu co robisz - pare kosmetycznych poprawek i z glowy ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
scanner: wiem ze taki mod bedzie, mimo ze na razie jest zle zrobiony.... ale ok ;-) zrobie tego moda dokonca
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 08:12 |