![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /var/www/sites/yoyo.pl/s/-/s-m-t-r/site.php on line 2
Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /var/www/sites/yoyo.pl/s/-/s-m-t-r/site.php on line 3 Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /var/www/sites/yoyo.pl/s/-/s-m-t-r/site.php on line 3 wywala mi 3 błędy chociąż mi się zdaje że dobrze się łącze... ; / o to kod
Nie wiem co robie źle.. ; / |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 29 Dołączył: 20.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Yoyo.pl - najlepszy darmowy hosting w Polsce...
Jeśli podałeś dobre dane(istniejąca baza danych) i nie zapomniałeś o cudzysłowach, jest to wina hostingu. Kiedyś tak miałem, że skrypt tracił łączność z bazą podczas jego wykonywania(wszystko się generowało, oprócz np. stopki). Spróbuj na innym hostingu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 14 Dołączył: 21.01.2009 Skąd: Mszczonów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prawdopodobnie źle podałeś host.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:40 |