![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki kod uploadu piliku:
w tym przypadku nazwa pliku jest taka sama jak nazwa pliku wgrywanego problemem jest taki że jak dodam ponownie jakiś inny plik i przypadkiem będzie miał tę samą nazwę to się zastąpią a ja nie mogę do tego dopuścić |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 14 Dołączył: 21.01.2009 Skąd: Mszczonów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko nie zapomnij potem tej zmiennej $los uwzględnić. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie bardzo to rozumiem
![]() ważne jest w tym jeszcze jedno zmienna $plik1_tmp jest nazwą pliku i jej nazwa jest dodana do bazy danych |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie bardzo to rozumiem ![]() ważne jest w tym jeszcze jedno zmienna $plik1_tmp jest nazwą pliku i jej nazwa jest dodana do bazy danych Ale czego konkretnie nie rozumiesz? Masz podany dokładny kod. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 14 Dołączył: 21.01.2009 Skąd: Mszczonów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie bardzo to rozumiem ![]() ważne jest w tym jeszcze jedno zmienna $plik1_tmp jest nazwą pliku i jej nazwa jest dodana do bazy danych Dlaczego $plik1_tmp? Zapisujesz do bazy jako nazwę pliku to: $los.$plik_foto1 O to mi chodziło w ostatnim zdaniu (o uwzględnieniu tej zmiennej $los przy zapisie do bazy). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:52 |