![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 9 Dołączył: 9.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym kogoś poprosić o wykonanie malutkiego skryptu.
Chodzi mi o to, że gdy wchodzę na stronę wyświetla mi się Reklama adsense na cały ekran i muszę nią kliknąć, aby zamknąć. Myślałem nad tym, ale nie znam się na Javascript. Powinno to być coś w tym stylu: <div style="position:absolute;width:100%;height:100%;"></div> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Reklamy reklamami ale nie ma nic gorszego niż reklamy blokujące dostęp do strony. Jak podrywasz laskę to wyskakujesz do niej cały goły w pełnej NIE okazałości? Wmontuj jeszcze reklamę we flash, zrób fullscreen i tak na każdej stronie. Gdyby wszyscy tak robili to z internetu nikt by nie korzystał, więc uwierz, że takimi praktykami bardziej zniechęcisz ludzi do odwiedzania twojej witryny niż na tym zarobisz.
Jak nie umiesz tego zrobić o co prosisz to nawet dobrze. Mniej utrudniania życia, przez ludzi, którzy nie mają za grosz rozsądku. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Czy ten skrypt miałby:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 9 Dołączył: 9.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykać.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm - nie wydaje mi się aby to był problem, ale nie widzę też sensu pisania takiego skryptu...
Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:23 |