![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze sformułowałem tytuł tematu.
Chodzi mi o to: Zainstalowałem skrypt newslettera phpmynewsletter, i tam aby ktoś mógł się zapisać, musi wejść na stronę newslettra, czyli w moim przypadku newsletter.mojastrona.pl, a chciałbym aby formularz był na stronie mojastrona.pl gdzieś w ramce czy coś. Jak to zrobić aby przenieść ten formularz na moją stronę ? To jest źródło ze strony z formularzem:
Ten post edytował kps 22.01.2010, 02:19:15 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz wstawić formularz w ramce <iframe> albo skopiować kod na swoją stronę...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak niestety nie da rady, znalazłem jeszcze w pliku form.php takie coś:
mógł by mi to ktoś pomóc pozmieniać aby zadziałało ? Może też komuś w przyszłości się przyda. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat // you can include this form in any page of // your website as follow: // // in this file, provide correct values for: // $path_to_pmnl // $list_id newsletter id // then in your page (need to be a php page) // add this line : // include("path/to/this/page/form.php"); // NOTA: your page need to use UTF8 encoding // put // <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> // in your html header No przecież masz tutaj wszystko napisane. Troszeczkę inwencji, Kolego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował pedro84 22.01.2010, 03:23:32 |
|
|
![]()
|
|
Niestety będę musiał poprosić o pomoc.
Nie wiem jak zrobić żeby to działało, ale postaram się wytłumaczyć co robię:
a w indexsie na mojastrona.pl wstawiam
No i wywala mi błędy w liniach, które odnoszą się do pliku form.php czyli :
Prosił bym o pomoc. Już nawet kupiłem jeden autoresponder na allegro dobrze że tylko 2 zł wydałem bo syf straszny nawet się mailingów nie dało wysłać. |
|
|
![]()
|
|
No i wywala mi błędy w liniach, które odnoszą się do pliku form.php czyli : Jakie błędy? Mogłeś napisać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ścieżki masz poprawne? |
|
|
![]()
|
|
failed to open stream: No such file or directory
Failed opening './http://newsletter.mojastrona.pl/include/interface.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') coś takiego mi wywala |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 2 Dołączył: 19.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat failed to open stream: No such file or directory Failed opening './http://newsletter.mojastrona.pl/include/interface.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') $path_to_pmnl="http://www.mojastrona.pl"; nie znajduje pliku bo podajesz adres URL strony, a nie nazwe katalogu ze skryptem newslettera. Ten post edytował palonek 26.01.2010, 08:02:58 |
|
|
![]()
|
|
wpisałem: mojastrona.pl - bo taki mam folder na serwerze ale to nie pomogło, może ktoś wie jak to wpisać tak żeby działało
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
dobra napisze to tak jak jest u mnie bo to trochę się namieszało:
mam stronę "grupakj.pl" - folder na serwerze to grupakj.pl a strona gdzie zainstalowałem newsletter to "newsletter.grupakj.pl" z tym że folder na serwerze nazywa się kjnewsletter Czy teraz wiecie może jak to poprawnie wpisać ? Błędy można zobaczyć pod www.grupakj.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:53 |