![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Mam do Was ogromną prośbę. Mam taki kłopot: postawiłem galerię na plogger pod adresem www.akbal.gotowe-szablony.pl i: 1. Wchodząc pod ten adres, czyli www.akbal.gotowe-szablony.pl i jeśli chcę kliknąć na zdjęcie czy nazwę katalogu, żeby przejść dalej, gdzieś z hiperłącza znika mi slash z między www.akbal.gotowe-szablony.pl a dalszą częscią. Wygląda to tak: www.akbal.gotowe-szablony.plindex.php...itd 2. Natomiast jesli wejdę pod adres www.akbal.gotowe-szablony.pl/index.php - wszystko jest ok. Tak samo, jeśli w poprzedni adres sam dopiszę brakujący slash i wrócę do strony startowej. Bardzo proszę o pomoc, bo sam nie moge tego znaleźć - czy to ustawienia htaccess czy w kodzie. Będę ogromnie wdzięczy ![]() -------------------- _____________________________________________________
Pierwszy Tutorial - :) Drugi tutorial :) Trzeci tutorial :) A wszystkie trzy - jak usmiechnąć się do siebie :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:26 |