![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, Chciałem zastosować na stronie mapke z google maps, która wskazywałaby na jakiś obiekt. Chciałbym tez wskazać o jaki budynek mi chodzi. Jak coś takiego zrobić?
Nie chciałbym rejestrowac sie na jakies konto internetowe i na nim zapisywać mapę do pamięci tylko zrobić to na swojej stronie. Wtedy mam pewność, że zawsze zadziała i nie ulegnie przedawnienie (bo np nie logowalem sie) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
GoogleMaps udostepnia wszystkie niezbędne narzędzia - aby pokazać widok nie trzeba się nawet rejestrować - po prawej stronie mapy, w górnym roku masz podstawowe pomoce.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wpisz do google, google maps api, pierwsza strona zawiera bardzo fajnie opisane tutoriale, sam z niej korzystam (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:02 |