![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to jest bo mam kod ponizej i mam arkusz zewnetrzny css i chcialbym by ten arkusz mial wplyw na zawartosc nawigacja.inc by kolor czcionki bialy byl jak moglbym to uzyskac....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 14 Dołączył: 11.03.2009 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://forum.php.pl/lofiversion/index.php/t60079.html
moze po czesci tu znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie;-) pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 44 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tak samo jak w każdym innym przypadku - znaczy ostylować elementy w dołączanym pliku.
-------------------- neverever
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmienilem na rozszerzenie .php ale mam kod w tym pliku jak niżej to w style css formatują plik nawigacja.php i widać o jak otworze ten dokument bezpośrednio, a jak go otwieram przez wywołąnie require to styl css juz nie dziala wtedy
NAWIGACJA.PHP
ARKUSZ CSS
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 14 Dołączył: 11.03.2009 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no wszystko fajnie ale ty masz w pliku nawigacja.php tylko html'a a gdzie ten twoj php??
kod w php zaczyna sie i konczy od np. [PHP] pobierz, plaintext
moze zamiast w osobnym pliku wrzuc do nawigacja.php te style w <head></head> - tez tak mam ze jak wrzuce do html'a a nie do obobnego pliku to mi sie dopiero wyswietlaja te style - w osobnym pliku sie nie wyswietlaja - tylko ze ja parsuje htmla do php ale to juz inna historia pozdrawiam Ten post edytował InosU31 21.01.2010, 18:17:07 |
|
|
![]()
|
|
Ten plik zewnetrzny rzeczywiscie html mam :/, ale to co chce wrzucic rzeczywiscie sie pojawia tylko nie formatuje sie, nie zrozumialem gdzie te style mam wrzucic ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 44 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
jeżeli w pliku głównym masz
to w nawigacja.inc dajesz tylko: -------------------- neverever
|
|
|
![]()
|
|
udało
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:54 |