![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki dziwny problem. zwykle jakoś dawałem sobie rade umieszczając w innej kolejnosci tym razem nie idzie w ten sposob. tnz... mam na stronie wykorzystywane 3 rozne mozna powiedziec skrypty (w necie gdzieś znalazłem)
1. slideitmoo 2. sexyalert 3. draganddrop moim zdaniem to gdzieś zachodzą jakieś sprzeczności konflikty miedzy tymi bibliotekami jak można to rozwiązać?
problem tkwi w tym ze nie chodza wszystkie skrypty. zwykle nie chodzi ten ostatni .. nie wiem patrzylem moze zeby zamiast tych pojedynczych to sciagnac jakiegos full jquery i mootools ale i tak nie dziala... ;/ Ten post edytował djbarca 19.01.2010, 21:30:57 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 36 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A próbowałeś z jQuery.noConflict()? http://docs.jquery.com/Using_jQuery_with_Other_Libraries
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o qrcze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dziala! ... poczatkowo zrobilem zle bo wstawilem tylko
w jednym miejscu $j. potem dostawilem w calosci tego i dziala dzieki wielkie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) + |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 36 Dołączył: 2.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:51 |