![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Poniżej przedstawiam kod wysyłania zdjęcia na serwer. Wie ktoś dlaczego tak się dzieje że jedno zdjęcie dodaje na serwer i robi miniaturkę bez problemu a jak dodałem do formularza 2giego inputa typu file, name tym razem plik2 skopiowałem kod który działa podstawiłem w miejsce plik -> plik2 żeby nadpisywało poprostu zmienne to pisze że niezdefiniowany plik2?
Notice: Undefined index: plik2 in /home/zolasty/domains/house4you.unl.pl/public_html/modules/add_advert.php on line 106 Notice: Undefined index: plik2 in /home/zolasty/domains/house4you.unl.pl/public_html/modules/add_advert.php on line 108 Notice: Undefined index: plik2 in /home/zolasty/domains/house4you.unl.pl/public_html/modules/add_advert.php on line 109
Ten post edytował zolasty 19.01.2010, 12:07:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
a pokaz kod html tego formularza
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Bardzo dziwne
![]() Teraz działa dobrze, a nic w kodzie nie zmieniałem. Array ( [region] => mazowieckie [powiat] => Warszawski [miasto] => Warszawa [ulica] => Jakastam [powierzchnia] => 23 [cena] => 250000 [licz_pokoi] => 3 [licz_pieter] => 3 [rok_budowy] => 2008 [material] => cegła [droga] => asfaltowa [kanalizacja] => miejska [woda] => jest [prad] => jest [gaz] => jest [sila] => jest [opis] => dczdzdsdd [submit] => 1 ) Array ( [plik] => Array ( [name] => DSCF6147.JPG [type] => image/jpeg [tmp_name] => /tmp/phpcCF6CD [error] => 0 [size] => 584942 ) [plik2] => Array ( [name] => DSCF6148.JPG [type] => image/jpeg [tmp_name] => /tmp/phpWlV3Fq [error] => 0 [size] => 576470 ) ) Ogloszenie dodane. Plik: 14 o rozmiarze 584942 bajtów został� przesłany na serwer! Plik2: 15 o rozmiarze 576470 bajtów został przesł�any na serwer! Ale dzięki, mam nadzieje że będzie działać cały czas ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Teraz działa dobrze, a nic w kodzie nie zmieniałem. Moze dopiero teraz wcisnales CTRL+S lub po prostu nie odswierzyles strony formularza ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 00:34 |