![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Wpadłem w posiadanie świetnego skryptu podobnego do rapidshare.com ![]() Kontakt ze mną GG: moderka Polski skrypt darmowego hostingu plików. Skrypt wzorowany na rapidshare.com Nie będę się tutaj dużo rozpisywał bo każdy wie do czego taki skrypt może wykorzystać ! Zalety i możliwości skryptu: * Można uploadować na raz nawet 300MB na raz * Można ustawić ile sekund trzeba czekać zanim będzie można pobrać plik * Można banować ip użytkowników * Transfer plików bez ograniczenia (to zależy od twojego łącza) * Możesz dodawać różne zakładki * Można umieszczać na stronie głównej jak i podstronach skryptu różne reklamy * Jeśli znasz się na programowaniu to bez problemów przerobisz ten skrypt według własnych upodobań * Skrypt nie wymaga łączenia się z bazą MySQL * I wiele, wiele innych zalet i możliwości można się doszukać w tym skrypcie Demo skryptu możesz obejrzeć: moderka Hasło do panelu administratora: admin Co myślicie o tym skrypcie ? Jeśli ktoś chce go nabyc to prosżę pisać na GG moderka Pozdrawiam i czekam na opinie ! Ten post edytował itsme 19.01.2010, 08:36:10
Powód edycji: [itsme]: [itsme]: próba sprzedaży cudzej własności.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
wpadles w posiadanie ?
skopiowales z kolegi dysku ? czy z czyjegoś konta FTP ? -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hmm... A czy to jest ważne jak wpadłem w posiadanie ?
Po prostu mam taki skrypt i jeśli chce ktoś go nabyć to proszę o kontakt |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Hmm... A czy to jest ważne jak wpadłem w posiadanie ? Wiesz, są ludzie, którzy "wpadają w posiadanie" samochodów, które potem (najczęściej) idą na części. Kupując samochód raczej chcesz mieć pełną wiedzę na temat tego, jak ktoś "wpadł w jego posiadanie", a ewentualne tłumaczenie aktualnego posiadacza (specjalnie nie napisałem właściciela) "po prostu mam taki samochód" chyba by cię nie przekonało co do jego legalności. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Raczej ważne, bo nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, że oprogramowanie posiada zazwyczaj licencję wystawioną przez autora i/lub właściciela praw majątkowych. Sformułowanie "Wpadłem w posiadanie" nie kojarzy się dobrze i tylko zupełny ignorant nie zapyta w tym przypadku o Twoje prawa do sprzedaży dzieła.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
zamykamy :-) wspierać złodziejskiego zachowania nie mamy zamiaru
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:08 |