![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 6.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam take pętlę while;
Tworzy listę pięciu kodów pobranych z bazy. JAk teraz zrobić aby tą listę można umieścić za pomocą jednej zmiennej w dowolnym miejscu na stronie lub w emailu ? pętli while nie da się podpiąć pod zmienną ( przynajmniej mi wyskakuje błąd). Ten post edytował Szymon80 17.01.2010, 22:46:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 20 Dołączył: 15.11.2006 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przypisz te dane do zmiennej, a potem wyświetl zmienną w dowolnym miejscu.
-------------------- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 89 Dołączył: 27.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym while'u zamiast wypisywać wyniki przypisuj je do tablicy:
W tym momencie każdy wiersz tablicy $tablica będze również tablicą 3-elementową zawierającą id, kodpre i pobr wyciągnięte z bazy. -------------------- Zend Certified Engineer | Microsoft Certified Professional: Programming in HTML5 with JavaScript & CSS3 | Blog
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 6.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A na pewno robisz to w pętli while tak jak podał vonski? Daj sobie print_r na tej tablicy.
-------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 11:08 |