![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pytanie otoz chcialem posortowac dane pobrane z bazy, lecz ta funkcja sort() nie bardzo dziala, albo ja nie wiem jak jej uzyc, niby potrzebne jest wczytanie tablicy, ale pomimo tego jakis mi error wyskakuje..
druga sprawa, to jakbyscie radzili zapisac pozniej dane z tego formularza do bazy, tzn chodzi mi o wiele checkboxow, moze jakos polaczyc to i poodzielac? chodzi o to ze wolalbym uniknac tworzenia dziesiatek pol, tylko np zlozyc wszystko i zapisac w jednej komorce bo do tego dojdzie jeszcze relacja pod danego usera i dany wpis (czyli chyba relacja wiele do wielu?) tak sobie pomyslalem ze moze by tak zapisac same identyfikatory checkboxow a pozniej wyciagnac je z bazy za pomoca id? ![]() np stworzyc tabele udogodnienia id | wykaz | id_usera | id_wpisu imploadowac do jednej wartosci a potem exploadowac ![]() EDIT ok z sortowaniem doszedlem jak to zrobic ![]() Ten post edytował lnn 17.01.2010, 16:53:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:09 |