![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 53 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich. Napotkałem taki problem. Po wczorajszych zmianach - zabiłem serwer, zmieniłęm lokację session_path i inne bzudry (w sensie zmiany ścieżek zapisów plików), żeby usunąć zapisywanie na partycji systemowej, podniosłem serwer. Napotkałem taki problem. Wchodzę na stronę, strona się generuje, plik sesji się zapisuje jednak po odświeżeniu strony sesja się nie odtwarza.....
Przykładowy kod
Tutaj jeszcze wklejam ustawienia sesji z phpinfo() session Session Support enabled Registered save handlers files user Registered serializer handlers php php_binary wddx Directive Local Value Master Value session.auto_start On On session.bug_compat_42 On On session.bug_compat_warn On On session.cache_expire 180 180 session.cache_limiter nocache nocache session.cookie_domain no value no value session.cookie_httponly Off Off session.cookie_lifetime 0 0 session.cookie_path /home/tmp_www /home/tmp_www session.cookie_secure Off Off session.entropy_file no value no value session.entropy_length 0 0 session.gc_divisor 100 100 session.gc_maxlifetime 1440 1440 session.gc_probability 0 0 session.hash_bits_per_character 4 4 session.hash_function 0 0 session.name PHPSESSID PHPSESSID session.referer_check no value no value session.save_handler files files session.save_path /home/tmp_www /home/tmp_www session.serialize_handler php php session.use_cookies On On session.use_only_cookies Off Off session.use_trans_sid 0 0 Help help help ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 1 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, sprawdź czy php ma prawa zapisu do katalogu z sesjami (/home/tmp_www)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 17:28 |